SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ
 


Bardzo nam miło, że trafili Państwo do naszego sklepiku. Zapraszamy do składania zamówień. Najwygodniejszym sposobem zamawiania jest skorzystanie z wirtualnego koszyka. Zamówienia mogą Państwo składać o każdej porze dnia i nocy siedem dni w tygodniu.


Niezbędne informacje dotyczące produktów znajdą Państwo po kliknięciu w ikonkę wybranego towaru. Jeśli przyjdą Państwu do głowy dodatkowe pytania serdecznie zapraszamy do zapoznania się z zakładką FAQ w dolnym panelu sklepiku. Są tam zawarte odpowiedzi na najczęściej zadawane przez naszych klientów pytania. W przypadku kiedy dział FAQ nie przyniesie Państwu oczekiwanych informacji zapraszamy do kontaktu mailowego hello@ministerstwodobregomydla.pl lub telefonicznego (pon-pt: 9:00-15:00, sob: 9:00-14:00) (+48) 501 623 694 - z przyjemnością rozwiejemy wszystkie wątpliwości.


W celu dodania produktu do koszyka wystarczy kliknąć ikonkę obrazującą koszyczek, znajdującą się w kafelku poniżej zdjęcia produktu, tuż obok jego ceny i nazwy.






Po wybraniu wszystkich interesujących nas produktów kierujemy się w kierunku zapełnionego koszyka klikając przycisk ZAMAWIAM z panelu potwierdzającego dorzucenie ostatniego produktu do kosza lub kliknąwszy ikonkę koszyczka w prawym górnym rogu strony.









Zakupów mogą Państwo dokonać zakładając konto użytkownika- opcja taka sprawia, że kolejnych zakupów dokonują Państwo sprawniej- dane adresowe zapisują się wówczas w systemie sklepiku, możecie Państwo również korzystać z akcji promocyjnych przygotowanych dla naszych stałych klientów.
Jeśli nie zdecydują się Państwo na założenie indywidualnego konta zapraszamy do dokonywania zakupów jako GOŚĆ. Wybranie takiej opcji umożliwi Państwu dokonanie zakupów bez procedury zakładania konta.


Jeśli z jakiś względów nie mają Państwo dostępu lub nie mogą skorzystać ze sklepiku www, zapraszamy do składania zamówień mailowo 24h/dobę pod adresem hello@ministerstwodobregomydla.pl oraz telefonicznie (od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00-15:00) pod numerem +48501623694.